Met deze zoekbalk kunt u één woord gebruiken om iets te zoeken. AP AU BT CI CM DK HA GH  VI
V M
H B


HOMEPAGE CURACAO
NLEnglish

Swimming Pools Curacao

Zwembaden Curacao

Swimming Pools Curacao  Zwembaden Curacao 

 

ZWEMBADEN CURACAO, SWIMMINGPOOLS CURACAO, POOLS CURACAO, ZWEMBADEN CURACAO, SWIMMING POOLS CURACAO

Pool

swimming pools curacao, zwembaden curacao, zwembad laten bouwen curacao

 

www.caribbean-floors.com

ZWEMBAD VLOEREN CURACAO

kunstof vloer curacao, vloer curacao, epoxy vloer, coating, coatingvloer, coatingepoxycoating curacao, sportvloer, sport vloer, belijning, buitenvloer, zwembad vloer curacao zwembadvloer, bolidt, eputan vloeren, remmers, vloeren, kleuren, betonlook , curacao, decovloeren, deco, vloeren, naadloos, naadloze vloeren

CARIBBEAN FLOORS CURACAO

KUNSTSTOF VLOEREN CURACAO

CARIBBEAN FLOORS CURACAO

KUNSTSTOF VLOEREN CURACAO

CARIBBEAN FLOORS CURACAO

KUNSTSTOF VLOEREN CURACAO

fitness kleding fitness apparatuur fitness specials, fitness herenkleding fitness curacao fitness schoenen curacao dames fitness kleding curacao nike schoenen curacao adidas schoenen curacao  fitness shirts fitness bh´s fitness broeken kinderschoenen

 

UV zwemkleding & UV Kleding - veilig genieten in de zon!

FASHION STORES CURACAO, ZWEMKLEDING CURACAO, ZWEMMEM CURACAO UV FILTER BESCHERMING ZON 

UV zwemkleding & UV Kleding - veilig genieten in de zon!

Het aantal gevallen van huidkanker stijgt helaas jaarlijks. Dit is mede het gevolg van het feit dat wij vaker en langer in de zon verblijven. Zowel in de zomer als in de winter. Door het dragen van UV zwemkleding, uv werende kleding en het gebruik van andere zonwerende accessoires kunnen we ons tegen de gevaren van de zon beschermen en minimaliseren we de blootstelling van de huid aan schadelijke UV-stralen.

Wist je al dat een flinke zonverbranding op jonge leeftijd de kans op huidkanker op latere leeftijd doet verdubbelen? Bescherm dus nu je kids (en jezelf) tegen de zon met onze UV kleding en UVzwemkleding. 

UV-zwemkleding.nl is jouw specialist als het gaat om uv-beschermende zwemkleding voor baby's, jongens, meisjes, heren en dames. In onze grote collectie UV zwemkleding vind je onder andere UV shirts, zonnehoedjes, UV badpakje, waterschoenen, zwempakjes, zwemluiers en diverse accessoires voor veilig genieten van de zon. In onze online shop vind je kwaliteitsmerken als Snapper Rock, Cabana Life, Prolimit, Beco en Lässig.

Kenmerken UV Zwemkleding

De UV werende zwemkleding die wij voeren heeft over het algemeen het predicaat UPF50+. Dit betekent dat 97.5% van de schadelijke UV-straling door de UV zwemkleding gefilterd wordt. Deze bescherming wordt geboden door de manier waarop de stof geweven is. Er worden dus geen chemicaliën aan de stoffen toegevoegd om het UV-beschermend te krijgen!

UV-zwemkleding wordt gemaakt van lichtgewicht materiaal, veelal een combinatie van Elastane en polyester. De kleding is tevens zeer snel drogend waardoor je het niet snel koud krijgt na een duik in het water. De kleding is geschikt voor gebruik in zowel zout water als in het zwembad.

Dat UV kleding niet modieus is, is een grote fabel. Kijk eens naar onze mooie merken als Snapper Rock en Cabana Life. Deze merken hebben jaarlijks wisselende collecties uv beschermende zwemkleding voor baby's, kinderen en dames. Aanvullende zonwerende accessoires als zonnehoeden en tunieken maken het plaatje helemaal compleet!

En last but not least...Het gebruik van UV kleding is gewoon erg handig! Het insmeren van de door de uvkleding bedekte huid is niet meer noodzakelijk. Dit scheelt zonnebrandcrème (kosten) en het voorkomt ook nog eens drama's bij het insmeren van baby's en kleine kinderen. Die vinden dit niet altijd even leuk!

 HOMEPAGE CURACAO