Met deze zoekbalk kunt u één woord gebruiken om iets te zoeken. AP AU BT CI CM DK HA GH  VI
V M
H B


HOMEPAGE CURACAO
NLEnglish

Weddingplanners Curacao

@

Bon Bini

 

Trouwen op Curaçao, het meest romantische en kleurrijke eiland van de Caribbean. 

Curaçao, dat deel uitmaakt van het Nederlandse Koninkrijk, heeft alles in huis om uw dromen te verwezenlijken: een heerlijk klimaat, een prachtige omgeving, historische landhuizen, kristalheldere zee, stranden met palmbomen. Kortom voldoende faciliteiten om uw huwelijksdag en huwelijksreis onvergetelijk te maken.

"Ban Kasa" Dream Wedding Planner is de organisatie op Curaçao die uw huwelijksdag op Curaçao professioneel organiseert. Geen één Huwelijk is het zelfde en dat willen wij vooral zo houden. "Ban Kasa" biedt maatwerk, besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke wensen, maakt (prijs) afspraken en controleert vooraf alle gemaakte afspraken. Wij zijn er op de momenten dat u ons nodig heeft, vanaf het moment na aankomst op Curaçao en op uw trouwdag zijn wij de gehele dag aanwezig.

Wij verzorgen uw aanvraag bij de Burgerlijke Stand op Curaçao en alle formaliteiten die nodig zijn om in het huwelijk te kunnen treden. Wij adviseren u bij de keuze van de locatie voor de officiële trouwceremonie, champagnetoast, het aansnijden van de bruidstaart, diner en eventueel ook bij de mogelijkheid van een kerkelijke inzegening van uw huwelijk... tot in de puntjes maken wij er een dag van om nimmer te vergeten.

Trouwen met een romantisch bandje op het strand of met een groot zeiljacht langs de schitterende baaien van Curaçao varen tot aan zonsondergang. U mag het zeggen. Wij verzorgen uw huwelijksdag van A tot Z.

In samenwerking met de Nederlandse Reisorganisatie (ANVR en SGR) kunnen wij u een compleet arrangement aanbieden.

Op verzoek van bruidsparen kunnen wij de dag na het huwelijk hun foto sessie op internet zetten, zodat familie en vrienden in het buitenland de volgende dag alvast een impressie krijgen van de dag.      De foto sessies zijn hier te bekijken!

voor meer info www.bankasa.com 
 

 

Boek een hotel op Curacao dat romantische aanbiedingen heeft

 

Curacao is ideaal voor een huwelijksreis, sommige hotels hebben zelfs speciale aanbiedingen voor pasgetrouwden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uniek en romantisch diner voor twee op een verlaten strand of romantisch gedecoreerde hotelkamers. Goede hotels bieden meestal romantische pakketten met allerlei extra’s om samen met uw partner optimaal van uw op Curacao geplande huwelijksreis te genieten. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de mogelijkheden zodat u zeker weet dat alles voor u geregeld kan worden.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aanbiedingen juweliers curacao, horloges, ringen, ketting, diamanten

 

 

 Weddingplanners contactgegevens:

 

 


 

Ban Kasa Wedding & Honeymoon Planner

Kaya Kashimiri 59
P:             
(+5999) 869-5670       
F:
(+5999) 869-5670
M:             (+5999) 562-0805       
E:
info@bankasa.com                                                                 

Curaçao Wedding Services

WTC Building Unit TM 1-45
P:             
(+5999) 463-6207       
F:
(+5999) 463-6684
E: ido@weddingsCuracao.com
   

Special Events Wedding & Party Planner

Sabine Perret-Gentil - Halabi
World Trade Center Curacao
P:             
(+5999) 463-6139       
F:
(+5999) 463-6518
E: mailto:info@specialevents-curacao.com

Tropical Wedding Planners

P:             (+5999) 868-2229       
E:
tropicaltours@curinfo.an

Yellow Events & Services

P:             (+5999) 462-6262