Met deze zoekbalk kunt u één woord gebruiken om iets te zoeken. AP  AU  BT  CI CM  DK HA GH  VI 
V M 
H B 


HOMEPAGE CURACAO
NLEnglish
JAN THIEL CURACAO 
Jan Thiel Curacao. Met een verfrissende welkomstcocktail in de hand en nog verwaaide haren van de vliegreis voel je je meteen thuis in Jan Thiel bij Chogogo Dive & Beach Resort Curacao. De barman lacht je toe als je een plekje in de schaduw opzoekt. In deze tropische zon zien die zwembaden er wel héél aanlokkelijk uit. Zo meteen maar eens een duik nemen. En dan meteen beslissen bij welk restaurant je je slippers in het zand zet vanavond: het gloednieuwe Koko's, Zanzibar of Tinto. Zo fijn dat het Jan Thiel Curacao strand zo dichtbij is. Of blijf lekker op het resort en kom een hapje of een drankje bij het eigen restaurant van Chogogo doen. En extra makkelijk: bij de Chogogo Dive & Beach Resort Curacao reken je in een handomdraai af met een SMART card. Je hoeft dus geen contant geld op zak te hebben. Of je nu gaat ontbijten of dineren alles betaal je met de SMART card. Optioneel een auto bij huren tijdens het verblijf op Curaçao? 
Chogogo Dive & Beach Resort
 
JAN THIEL CURACAO 
 
 boeken/ lees meer over Chogogo

 
Jan Thiel Curacao.De sfeervolle appartementen en luxe villa’s liggen verscholen in een tropische tuin. Open de duurzame teakhouten schuifpui en plof neer op het luxe fair trade zitje. Vanaf je riante terras is het genieten van die weelderige plantentuin, ook voor de kwetterende tropische vogeltjes. Onvoorstelbaar dat het bruisende Jan Thiel Beach maar 5 minuten verderop ligt. Straks eerst een verfrissende duik in één van de drie zwembaden. Keuze genoeg! En als de avond inzet, is het de hoogste tijd voor een sunset dinner bij huisrestaurant Fuego. Dit award winnende eco-resort wekt zelf haar energie op en heeft 80% van de natuurlijke planten behouden tijdens de bouw van het resort. Dus je wordt omringd door allerlei exotische vogels.
Morena Resort Appartementen & Villa's
 
JAN THIEL CURACAO 
 
Boeken of lees meer Morena Resort Curacao
 
 
Jan Thiel Curacao. Als een vakantie zonder kids en mét een persoonlijke tintje je goed in de oren klinkt, zit je meer dan goed bij Amalia Boutique Hotel & Vacation Apartments. Amalia bestaat uit twee delen: het hotel met standaard hotelkamers en de appartementen met ruime appartementen, ideaal voor koppels en singles. De service komt hier vanuit het hart. Van hypoallergene kussens tot een koelbox voor op het strand: eigenaar Haitham heeft aan alles gedacht.
Amalia Boutique Hotel & Vacation Apartments
JAN THIEL CURACAO 
 Boek of lees meer over Amalia Curacao
 
Jan Thiel Curacao. Meteen naast de hippe Papagayo Beach Club ligt het unieke Papagayo Beach Hotel. De eigenaren hebben architect Cees den Heijer binnengehaald en dit gecombineerd met de coolste technische snufjes en luxe designspullen. Denk: licht-remote om de sfeer te bepalen, inloop regendouche voor een rise-and-shine start van de dag… Hoe hip kan een hotel zijn! Vanaf een riant balkon kijk je uit over de tropische tuin met het strand van Jan Thiel binnen handbereik. Pak een strandlaken van het hotel mee en vlij neer op een van de witte loungebedden. Klaar voor een Blue Curaçao cocktail? 
Papagayo Beach Resort Curacao 
Papagayo Beach Resort Curacao 
 
 Meer Jan Thiel Curacao Klik hier
 
HOMEPAGE CURACAO