Met deze zoekbalk kunt u één woord gebruiken om iets te zoeken. AP AU BT CI CM DK HA GH  VI
V M
H B


HOMEPAGE CURACAO
NLEnglish

PIETERMAAI CURACAO

 PIETERMAAI CURACAO

Boutique Hotel 't Klooster

Boutique Hotel ‘t Klooster is een bijzonder hotel op Curaçao. Het historische monumentale pand waarin het hotel zich bevindt is, zoals de naam al doet vermoeden, van origine gebouwd als een klooster.

Boutique Hotel ’t Klooster is een kleinschalig stadshotel voor kort en langer durend verblijf, gelegen in het door UNESCO Werelderfgoed beschermde Willemstad. Wij bieden een oase van rust in een monumentaal pand, midden in de levendige wijk Pietermaai. Een locatie van waaruit je heel Curaçao gemakkelijk kunt ontdekken.

De gezellige binnenplaats met zwembad, Restaurant Blessing in de voormalige kapel en de persoonlijke aandacht van ons team zorgen voor een aangenaam verblijf op Curaçao voor zowel de vakantieganger als de zakelijke gast. Wij kijken naar uit je bij ons te mogen verwelkomen!

PIETERMAAI CURACAO

Saint Tropez Ocean Club - restaurant

Pietermaai 152 - Curacao

Restaurant reservations & information

E-mail: info@sainttropezcuracao.com

Tel: 005999 46 17 727

Saint Tropez Apartments and suites - hotel

Pietermaai 152 - Curacao

Hotel reservations & information 

E-mail: hotel@sainttropezcuracao.com

Tel: 005999 46 50 885

PIETERMAAI CURACAO

Bij Pietermaai Boutique Hotel Curacao
Verblijf in een kamer of suite met sfeer, in gerenoveerde oudhollandse monumenten waarvan de oudste uit de laat-achttiende eeuw stamt. Bij Pietermaai Boutique Hotel ervaart u moderne luxe en comfort dankzij de stijlvolle designinrichting, terwijl de majestueuze historie nog overal zichtbaar en voelbaar is. Te midden van cultuur, geschiedenis en bruisend stadsleven – maar toch vlakbij strand, zee en attracties – is er geen betere plek om het mysterie van Curaçao in al zijn facetten te doorgronden.

 PIETERMAAI CURACAO

BijBlauw is een Boutique hotel Curacao midden in de hippe wijk ‘Pietermaai’ en ligt direct aan de Caribische zee. Ons hotel bevindt zich in twee prachtige monumentale panden uit het begin van de 20e Eeuw. Tijdens de renovatie en restoratie van de panden zijn er zoveel mogelijk oorspronkelijke elementen bewaard gebleven. De authentieke vloer in de gang is hier een voorbeeld van. BijBlauw heeft 9 unieke tweepersoons hotelkamers van verschillende groottes en 1 vierpersoonsappartement; elke kamer heeft zijn eigen karakter en sfeer. Uitkijkend over de blauwe zee kun je heerlijk ontbijten, lunchen en dineren op het terras. Ontdek de gezellige straatjes van ‘Pietermaai’ of geniet van de ondergaande zon met een goed glas wijn. Slapen BijBlauw zorgt voor de optimale ontspanning.

 

PIETERMAAI CURACAO
Camel Beach is the new oase of sand and sea in the middle of Willemstad where your quality time has value. The amazing Eastern kitchen will spoil you from breakfast early in the morning till dinner at sunset. The natural sound from the sea together with our relaxing lounge music, you will feel like you’re flying in heaven.
PIETERMAAI CURACAO
Het City Appartement in Pietermaai is rustig gelegen op de 1e etage van het herenhuis. Vanuit de slaapkamer sta je via de openslaande deuren op een gezellig balkon met uitzicht naar het binnenwater “het Waaigat” en de stijlvolle gekleurde stads woningen. Je bent op loopafstand van de beste restaurants en cafe’s. Dan is dit sfeervolle appartement een goede keus. Een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie of zakelijk verblijf. Kijk op de kalender voor beschikbaarheid, de prijsopgave en boek direct online. 

Of mail ons voor meer informatie en de combinatie mogelijkheden van de appartementen via onderstaand contactformulier, info@pietermaai78.nl of stuur een Whats App naar 0059996971838.

 PIETERMAAI CURACAO

Bed & Bike Curaçao  was established in 2017 from an old, Parliament building. The husband and wife owners, along with their vibrant staff, are passionate about providing their visitors a neat, cozy and eclectic place to stay while discovering the beauty and charm of their island. Their goal is for guests to leave loving Dushi Korsow just as much as they do.

 MEER PIETERMAAI ACCOMMODATIE RESTAURANTS HOTELS EN APPARTEMENTEN KLIK HIER